Nieuws

Het Halloweenfeest was top!

29 oktober 2018

Op 19 oktober was het eindelijk zover. Het Halloweenfeest bij Aventurijn dat is georganiseerd door de leerlingenraad. Elke vergadering kwam het weer terug: Wij willen een Halloweenfeest. Dit schooljaar kregen de leerlingen toestemming om het te organiseren. Een leerzame klus want hier komt veel bij kijken. Iedereen moest natuurlijk eerst worden uitgenodigd. Er moest versiering komen en er moest drinken worden ingekocht. Er was een DJ nodig en goede verlichting. Er moest een beroemde artiest komen en griezelige hapjes horen ook bij een Halloweenfeest. Een feestcommissie uit de leerlingenraad dacht hierover mee en de leerlingen gaven voorlichting in de klassen. De leerlingen hebben zelf een lijst bijgehouden met leerlingen die zeiden te komen. Ook hebben ze een berekening van de kosten gemaakt en bedacht wat de entreeprijs van het feest moest zijn.

het feest was heel erg leuk en er waren heel veel leerlingen en begeleiders die verkleed waren. Sommigen waren onherkenbaar! De moeder van Lee-Andrew  en de moeder van Shawn hadden griezelige en lekkere hapjes gemaakt. De moeder van Maarten hielp bij de suikerspinnen, en de moeder van Shawn bij de popcorn. Dit werd beschikbaar gesteld vanuit de ouderraad. Er werd veel gedanst en de school leek wel een disco. De DJ was oud lerling Robin die met zijn eigen draaitafel op school kwam. Rapper Scottiboy kwam voor de lerlingen rappen en de leerlingen gingen met hem op de foto.

Het was een geslaagde avond en alles is volgens het plan van de leerlingen gelopen..... Nou ja bijna alles dan. Ze hadden eigenlijk bedacht dat de eindtijd wel rond middernacht zou kunnen, maar voor veel lerlingen duurde het tot 10 uur al een beetje te lang.