Disclaimer

De informatie op deze website wordt met de grootste zorg samengesteld door medewerkers van de school. Toch kan het voorkomen dat er onjuistheden in de website staan. Als u onvolkomenheden aantreft in de inhoud of het gebruik van de website, wilt u dan zo vriendelijk zijn dit te melden via e-mail: info@almere-speciaal.nl Via dit e-mailadres zullen alleen opmerkingen over de website worden behandeld. Voor andere opmerkingen en vragen kunt u contact met ons opnemen via het secretariaat.

U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van de website. Stichting Almere Speciaal is niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van de informatie op de website.

Het copyright van alle teksten en beelden op deze website behoort aan Stichting Almere Speciaal. Teksten, lay-out, afbeeldingen, scripts en andere artikelen mogen niet worden gekopieerd of anderszins gereproduceerd en gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de directie van de school.

Stichting Almere Speciaal is niet verantwoordelijk voor de informatie waarnaar op de website van de school wordt (door)verwezen.

Colofon

De informatie op deze website wordt door verschillende medewerkers van Stichting Almere Speciaal aangeleverd. Het secretariaat heeft de eindverantwoordelijkheid over deze website.

Vormgeving: Upmize Media
Techniek: Upmize Media

Vragen of suggesties

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties naar aanleiding van de inhoud van deze website? Stuur dan een e-mail naar info@almere-speciaal.nl.